16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói vélemények

„Nagyon szeretjük a PERRO tápot. Kennelünkben születendő kölykök is rendszeresen ezen a tápon nőnek fel. Gazdik is szívesen szokták tovább etetni! Szeretem, hogy nagy választékból tudok választani kutyáim részére, így minden szempontot kielégít! Szép fényes a szőrük és jó kondícióban vannak ettől a táptól. Válogatós és emésztési problémával rendelkező kutyàk részére is szuper lehet!“
Kazár Renáta, Supreme Passion kennel
„A tenyésztő javaslatára vásároltam először tőled, először a PERRO Juniort adtam a kutyáknak, mióta kiderült, hogy Zöldi a goldi allergiás, a Wildborn kacsa tápot adom nekik. A szőrük fényes tőle, az allergiája Zöldinek sokat javult. A játékokat imádják, Bubus kedvence a Kong labda, Zöldi a plüss hódot és rókát cibálja mindenhova. Majdnem mindig rendelek a táp mellé új játékot. Amikor megérkezik, a csomag mellett ülnek amíg ki nem nyitom. A futóöv remek, a retriver pórázt is nagyon szeretem. Azért vásárolok nálad a mai napig, mert a termékek jó minőségűek, ha kérdésem van segítesz, a kutyáknak pedig mindig találok valamit, aminek örülhetnek.“
Olgi
„Köszönöm szépen a gyors és pontos kiszolgálást, a második napon itt is volt a rendelés. És külön köszönöm, hogy segítettél kiválasztani a tápot, amit a tenyésztő előírt nekünk“
Katalin és a 10 hetes Léna
 

Blog

NYAKÖRVET VAGY HÁMOT VÁLASSZAK?!
2020. 10. 08. 09:38:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
NYAKÖRVET VAGY HÁMOT VÁLASSZAK?!

Egyik leggyakrabban feltett kérdés a kutyagazdák körében, hogy nyakörvet vagy hámot válasszon-e kedvencének a sétáltatáshoz?!

 

FAKÓ A KUTYÁM SZŐRE ÉS NAGYON VEDLIK, MIT CSINÁLJAK?
2020. 08. 14. 13:43:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
FAKÓ A KUTYÁM SZŐRE ÉS NAGYON VEDLIK, MIT CSINÁLJAK?

Nagyon fontos a kutyánk szőrének, bőrének megfelelő ápolása, rendben tartása. Amennyiben szőre dús és csillogó, valószínűleg kedvencünk is egészséges, megfelelő a számára választott táp és jól ápoljuk szőrét. Viszont a tördezett, fénytelen szőr utalhat: egészségügyi problémára, élősködőkre (bolha, atka stb.) vagy nem megfelelő táplálásra és ápolásra. 

 

KUTYÁVAL NYARALUNK!
2020. 06. 29. 21:32:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
KUTYÁVAL NYARALUNK!

Mivel itt a nyár és sokan mennek nyaralni, így felmerülhet a kérdés, hogy mi legyen négylábú kedvencünkkel egy-egy utazás alkalmával. Számunkra a kutyák családtagok, akikkel ugyanúgy szeretnénk megosztani a nyaralás adta szabadságot és önfeledt pillanatokat, éppen ezért, ha kocsival utazunk nyaralni, akkor őket is visszük magunkkal.

 

TÁPLÁLÉKALLERGIA KUTYÁKNÁL
2020. 04. 17. 12:25:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
TÁPLÁLÉKALLERGIA KUTYÁKNÁL

Vakaródzik vagy sokat nyalogatja bundáját a kutyád? Sokat hullik a szőre és piros a bőre? A szőre csomókban hullik? A végtermékének állaga híg vagy túl kemény (székrekedés) esteleg gyakran hány? Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy kedvenced allergiával küzd. Ezeket allergén anyagok váltják ki, melyekre a szervezet így reagál.

 

ÍGY TÁMOGASD KEDVENCED IMMUNRENDSZERÉT
2020. 03. 22. 20:56:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
ÍGY TÁMOGASD KEDVENCED IMMUNRENDSZERÉT

Különösen az ilyen nyirkos és hideg időjárásban célszerű kutyád immunrendszerét támogatnod. Főként idősebb és beteg kutyák immunrendszere számára nehezebb leküzdeni ősszel, télen és tavasszal a különböző betegségeket, melyet legtöbb esetben baktériumok és vírusok okoznak.

 

NÉHÁNY GONDOLAT A KUTYASÉTÁLTATÁSRÓL
2020. 02. 18. 20:56:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
NÉHÁNY GONDOLAT A KUTYASÉTÁLTATÁSRÓL

Ha megengeditek ebben a blogbejegyzésben most saját véleményemet, és tapasztalataimat osztom meg veletek. Egy kicsit a kutyasétáltatás kultúráját szeretném boncolgatni, mert sajnos hazánkban nem nagyon van ilyen, és nem figyelünk oda kellőképpen egymásra mi kutyások.

 

KUTYÁVAL SÍELÜNK!
2020. 01. 13. 15:34:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
KUTYÁVAL SÍELÜNK!

Napjainkban a legtöbb kutyatartó számára kedvence is családtagnak számít. A családtagunkat pedig nem szívesen hagyjuk otthon, a síelésünk ideje alatt sem. Ezzel mi is így vagyunk, ha tehetjük visszük magunkkal a kutyáinkat, hiába nagytestűek. Összegyűjtöttük nektek mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni, és segítség lehet egy-egy kutyás utazás megszervezésénél.

 

SEGÍTSÉG, VÁLOGATÓS A KUTYÁM!
2019. 10. 22. 16:23:35
SEGÍTSÉG, VÁLOGATÓS A KUTYÁM!
A valódi étvágytalanságot el kell tudnunk különítenünk attól, amikor a kedvencünk tényleg nem is éhes, vagy csak válogatni akar.  De ez korántsem olyan egyszerű, ha nem tudjuk, mire kell figyelni vagy ami még fontosabb: hogy vehetjük rá kedvencünket, hogy újra egyen. Jöjjön néhány nélkülözhetetlen tanács, válogatós kutyusok gazdijainak!
 

 

A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...
2019. 10. 22. 16:06:55
A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...
A kutyatápokról sokan azt gondolják, hogy praktikus megoldást jelentenek a különféle hulladékok feldolgozására…
De vajon tényleg így van? Igaz, hogy tele vannak mesterséges adalékanyagokkal és emberi de szinte már állati fogyasztásra sem alkalmas összetevőkkel?! Itt az ideje leszámolni a tévhitekkel!