Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TERMÉKMINTA KUTYUSODNAK

Termékminta - Wildborn - Perro kutyatápból

 

Nem láttunk még túl sok kutyát, akinek nem ízlettek volna a Perro és Wildborn élelmiszer minőségű kutyatápjai. Arra is büszkék vagyunk, hogy különleges termékkínálatunknak köszünhetően számos olyan kutya gazdája is megtalálta nálunk a megfelelő tápot kedvencének, akik komoly emésztési gondokkal, étvágytalansággal és allergiával küzdöttek, melyet az általuk elfogyasztott étel váltott ki.

Mikor érdemes megrendelni?

Ha válogatós a Te kutyád is és nem tudod, egyáltalán hozzá nyúlna-e a termékhez, akkor a termékminta kiváló választás a kóstolóhoz. Akkor is nektek való, ha  a sok íz közül, nem tudod eldönteni, melyik lenne a legkedvesebb kedvencednek. Ez a termékminta segítségével könnyen kideríthető és teljes áron már csak azt vedd meg, amelyikbe beleszeretett.

Mégis azt gondoltuk, hogy a rizikó legyen a miénk, és ne a gazdiké!

Ezért tetszés szerint összeállíthatsz 1-1 kóstolócsomagot a kedvencednek, hogy könnyebben kiválaszthasd azt a terméket, amelyik a legjobban ízlik és a leginkább való neki.

A termékmintákat minden gazdinak, tehát egy címre csak 1 alkalommal tudjuk biztosítani, viszont ebből az alkalomból, hogy bizalamat szavaztál neki, mindössze 1 Forintot kérünk érte.
Bizony... jól olvastad: 1 Forint!
...és ne gondold, hogy a fél fogára nem lesz elég! Igyekszünk egy olyan adagot adni, amiből már látszik, hogy a Te kutyád csak kerülgeti, vagy valóban kedvencévé válik ajánlatunk.
Mindössze a csomagolási és postaköltésget kell kifizetned.

"Mit kapok a csomagban?"

2 fajta termékmintánk van:

  • PERRO esetén 5 ízt választhatsz és ízenként 200 gramm tápot küldünk, azaz 5 x 200 grammot
  • Wildborn esetén 2 ízt választhatsz és ízenként 500 gramm tápot küldünk, azaz 2 x 500 grammot

Választhatod bármelyiket, vagy akár mindkettőt egyszerre. Amennyiben mindkettő termékmintát megveszed, de más terméket nem vásárolsz mellé 3.000 Ft szállítási költséget számítunk fel.

Ettől eltérő esetben az alábbi általános szállítási feltételek érvényesek: 

  •        0 -   5.000 Ft kosárérték esetén a szállítási költség 1.500 Ft,
  • 5.001 - 16.000 Ft kosárérték esetén a szállítási költség    990 Ft, és 
  • Ha a kosarad értéke meghaladja 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás minden esetben - mintatermékkel, vagy anélkül - ingyenes!

Benne vagy?

  1. Akkor nincs más dolgod, mint hogy kiválasztod, melyik száraztápot szeretnéd megkóstoltatni kedvenceddel és  kitölteni, elküldeni az űrlapot nekünk
  2. a következő oldalon kiválasztani a megfelelő terméket, kosárbatenni és végigmenni a vásárlási folyamaton
  3. várni a megrendelt termékeket kedvenceddel

Kérlek töltsd ki a mintatermék igénylő űrlapunkat:


 

 

Keresés