Barion Pixel
16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlói vélemények

„Nagyon szeretjük a PERRO tápot. Kennelünkben születendő kölykök is rendszeresen ezen a tápon nőnek fel. Gazdik is szívesen szokták tovább etetni! Szeretem, hogy nagy választékból tudok választani kutyáim részére, így minden szempontot kielégít! Szép fényes a szőrük és jó kondícióban vannak ettől a táptól. Válogatós és emésztési problémával rendelkező kutyàk részére is szuper lehet!“
Kazár Renáta, Supreme Passion kennel
„A tenyésztő javaslatára vásároltam először tőled, először a PERRO Juniort adtam a kutyáknak, mióta kiderült, hogy Zöldi a goldi allergiás, a Wildborn kacsa tápot adom nekik. A szőrük fényes tőle, az allergiája Zöldinek sokat javult. A játékokat imádják, Bubus kedvence a Kong labda, Zöldi a plüss hódot és rókát cibálja mindenhova. Majdnem mindig rendelek a táp mellé új játékot. Amikor megérkezik, a csomag mellett ülnek amíg ki nem nyitom. A futóöv remek, a retriver pórázt is nagyon szeretem. Azért vásárolok nálad a mai napig, mert a termékek jó minőségűek, ha kérdésem van segítesz, a kutyáknak pedig mindig találok valamit, aminek örülhetnek.“
Olgi
„Köszönöm szépen a gyors és pontos kiszolgálást, a második napon itt is volt a rendelés. És külön köszönöm, hogy segítettél kiválasztani a tápot, amit a tenyésztő előírt nekünk“
Katalin és a 10 hetes Léna
 

Blog

KUTYÁINK ETETÉSE ÁLLATORVOSI SZEMMEL
2022. 12. 01. 18:32:20
KUTYÁINK ETETÉSE ÁLLATORVOSI SZEMMEL

Aki olvasni szokta blogbejegyzéseinket, az láthatta, hogy ebben az évben kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző életkoroknak és élethelyzeteknek megfelelő minőségi táplálás szerepére. Ezeken túl is sok különböző témát érintettünk, a nekünk feltett leggyakoribb kérdésektől kezdve a grillezésen, sportoláson át a PERRO eledelekhez kapcsolódó gyakorlati tapasztalatainkkal bezárólag.

Az idei év utolsó bejegyzésében arra gondoltunk, hogy még egyszer írunk azokról a kérdésekről, amikre praktizáló állatorvosként is a leggyakrabban válaszoltam, és amikről most is a legtöbbször kérdeztek bennünket.

GYAKORLATI TAPASZTALATAINK A PERRO TÁPOK ÉS KONZERVEK ETETÉSE KAPCSÁN
2022. 11. 01. 09:44:44
GYAKORLATI TAPASZTALATAINK A PERRO TÁPOK ÉS KONZERVEK ETETÉSE KAPCSÁN

Arra gondoltunk, hogy ebben a blogbejegyzésben összeírjuk mindazt a gyakorlati tapasztalatot, amit a PERRO eledelek forgalmazása kapcsán a gyártótól plusz információként és a gazdiktól visszajelzésként kaptunk, kiegészítve a saját megfigyeléseinkkel, hiszen a mi kutyáink is mind a PERRO tápjait és konzervjeit, jutalomfalatjait eszik.

A teljesség igénye nélkül következzenek tehát az alábbi tapasztalatok!

A MEGFELELŐ, MINŐSÉGI TÁPLÁLÁS SZEREPE AZ IDŐS KUTYÁK ÉLETÉBEN
2022. 10. 07. 12:03:27
A MEGFELELŐ, MINŐSÉGI TÁPLÁLÁS SZEREPE AZ IDŐS KUTYÁK ÉLETÉBEN

A jobb táplálkozás, a biztonságosabb életmód és a folyamatosan fejlődő állategészségügyi ellátásnak köszönhetően egyre nő a középkorú és idős kutyák populációja. Az idős kor önmagában nem betegség, ám az öregedéssel összefüggő természetes, élettani változások sebezhetőbbé teszik az idősebb kutyákat az egészségügyi problémákkal és betegségekkel szemben. Leggyakrabban valamilyen daganatos betegség, vesebetegség és szívbetegség okozzák idős kedvenceink elvesztését. A megfelelő táplálkozás azonban segíthet csökkenteni bizonyos betegségek és krónikus állapotok (pl. elhízás) kialakulásának kockázatát.

MIÉRT JÓ, HA EGYÜTT SPORTOLUNK KUTYÁNKKAL?
2022. 09. 01. 09:03:20
MIÉRT JÓ, HA EGYÜTT SPORTOLUNK KUTYÁNKKAL?

A kánikulai hetek elmúltával végre ismét többet mozoghatunk kutyáinkkal, megint itt a hosszabb séták, nagyobb kirándulások ideje. Sőt, akár együtt is sportolhatunk négylábú családtagjainkkal, ami nemcsak mindkettőnk egészségének, hanem a kutya-gazdi kapcsolatunknak is nagyon jót tesz.

Vegyük végig együtt, hogy milyen szempontokat mérlegeljünk a sport kiválasztásánál, és be is mutatunk néhányat, amiket közösen űzhetünk kutyáinkkal.

HONNAN TUDHATJUK, HOGY KUTYÁNK TESTTÖMEGE AZ IDEÁLIS TARTOMÁNYBAN VAN?
2022. 08. 24. 10:45:58
HONNAN TUDHATJUK, HOGY KUTYÁNK TESTTÖMEGE AZ IDEÁLIS TARTOMÁNYBAN VAN?

Miért lényeges, hogy tudjuk, hogy kutyánk testtömege optimális, vagy netán soványabb a kelleténél vagy pedig plusz kilókkal küzd?

Azért, mert a szakirodalmi adatok szerint Európa, Ázsia és Amerika fejlett országaiban a kutyák akár 70%-ának is magasabb a testtömege az ideálisnál, kedvenceink nagyjából 30-50%-a túlsúlyos (azaz testtömege 11-20-25%-kal magasabb az optimálisnál), 20%-a pedig elhízott (azaz testtömege legalább 20-25%-kal nagyobb az ideálisnál).

A fentiekből is látható, hogy rengeteg kutya érintett, ezért nagyon fontos, hogy időben észrevegyük, ha négylábúnkra elkezdenek plusz dekák, majd kilók rakódni, tehát lássuk, hogy mi határozhatja meg kedvencünk optimális testtömegét és miért fontos, hogy az ideális tartományban maradjon?

A KUTYÁINK KÖRÜLI „LÁTHATATLAN MUNKA”
2022. 08. 16. 15:18:34
A KUTYÁINK KÖRÜLI „LÁTHATATLAN MUNKA”

Mi az a láthatatlan munka? Az a munka, ami csak akkor látszik, ha nem csináljuk, azaz hiánya vagy el nem végzettsége miatt válik láthatóvá. Ha máshonnan közelítjük meg, akkor a láthatatlan munka az a munka, aminek az eredménye igencsak látható, sőt büszkélkedni is szeretünk vele, a kor divatjának megfelelően pedig Instagram és facebook kompatibilis. Tehát a láthatatlan munka valójában nagyon is látható, csak általában magától értetődőnek tekintjük, mintha csak úgy megtörténne-lenne, nem pedig valaki elvégezné.

Ha a mindennapi életünkből szeretnénk példákkal illusztrálni a fentieket, akkor többek között ide tartozik a házimunka, családunk életének megszervezése, a bevásárló lista összeállítása, ajándékok kitalálása, nyaralás megszervezése, és így tovább.