Barion Pixel
16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunter Pure Wellness Mancsvédő krém - 75 ml

4.795 Ft
Méret
75
Menny.:db

Hunter Pure Wellness Mancsvédő krém főbb jellemzői:

  • Tápláló és védő balzsam kutyánk mancsaira és bőrére
  • Megbízhatóan védi a bőrt a kiszáradástól és a kirepedezéstől
  • Rendszeres használata ajánlott
  • Kellemes, természetes illatú
  • Tartósítószer-, mikroműanyag- és szilikonmentes
  • Németországban készült
  • Kiszerelés: 75 ml
Egységár: 4.795,00 Ft/db
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. május 19.
Termék címkék:
hunter mancsvédő krém

Leírás

Kedvencünk mancsainak bőrét egész évben próbára teszi az időjárás és a városi környezet. Napsütésben és a tavaszi-nyári hónapok során a forró aszfalt, télen pedig a hideg, a jég és a só együttesen könnyen kiszáríthatják a bőrt kutyánk talppárnáin, a száraz bőr pedig gyakran berepedezhet, kisebesedhet. Ezért célszerű minden séta után átnézni és megtisztítani négylábú társunk mancsait, hogy minél hamarabb felfedezzük az esetleges sérüléseket vagy megkapaszkodott idegen testeket (pl. toklász).

A Hunter Pure Wellness Mancsvédő krém gondoskodó védőréteget képez kutyánk talppárnáin, de nyugodtan használható más, igénybevett bőrterületeken is, például a könyökön vagy csánkon kialakult bőrkeményedéseknél.

A Hunter Pure Wellness Mancsvédő krém rendszeres alkalmazása különösen javallott azoknál a kedvenceknél, akiknek életkoruk, allergia vagy krónikus betegségek, anyagcserezavarok miatt érzékenyek vagy irritáltak a mancsaik.   

A Hunter Pure Wellness Mancsvédő krémet minden séta előtt vékony rétegben kenjük fel a talppárnákra és az ujjak közötti területekre. A balzsamos krém gyorsan felszívódik, és kellemes, természetes illata van, így kutyáink biztosan élvezni fogják, hogy a gazdik kényeztetik őket.

Kiszerelés: 75 ml

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2022. 10. 05.
Tipikusan olyan termék, amiről azt se tudtuk, hogy létezik, aztán kiderült, hogy milyen nagy szükség van rá. Városi, de erdőben kirándulni imádó kutyusnak jó barátja, hamar felszívódik, pihe puha lesz utána a tappancsa. Tengeri nyaralásnál is használtuk minden nap, így nem kezdte ki a só a mancsait.