16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOG

NYAKÖRVET VAGY HÁMOT VÁLASSZAK?!
2020. 10. 08. 09:38:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
NYAKÖRVET VAGY HÁMOT VÁLASSZAK?!

Egyik leggyakrabban feltett kérdés a kutyagazdák körében, hogy nyakörvet vagy hámot válasszon-e kedvencének a sétáltatáshoz?!

 

FAKÓ A KUTYÁM SZŐRE ÉS NAGYON VEDLIK, MIT CSINÁLJAK?
2020. 08. 14. 13:43:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
FAKÓ A KUTYÁM SZŐRE ÉS NAGYON VEDLIK, MIT CSINÁLJAK?

Nagyon fontos a kutyánk szőrének, bőrének megfelelő ápolása, rendben tartása. Amennyiben szőre dús és csillogó, valószínűleg kedvencünk is egészséges, megfelelő a számára választott táp és jól ápoljuk szőrét. Viszont a tördezett, fénytelen szőr utalhat: egészségügyi problémára, élősködőkre (bolha, atka stb.) vagy nem megfelelő táplálásra és ápolásra. 

 

KUTYÁVAL NYARALUNK!
2020. 06. 29. 21:32:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
KUTYÁVAL NYARALUNK!

Mivel itt a nyár és sokan mennek nyaralni, így felmerülhet a kérdés, hogy mi legyen négylábú kedvencünkkel egy-egy utazás alkalmával. Számunkra a kutyák családtagok, akikkel ugyanúgy szeretnénk megosztani a nyaralás adta szabadságot és önfeledt pillanatokat, éppen ezért, ha kocsival utazunk nyaralni, akkor őket is visszük magunkkal.

 

ÓVAKODJ A TÚLSÚLYTÓL! HÍZÉKONY KUTYÁK TÁPLÁLÁSA
2020. 05. 21. 20:53:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
ÓVAKODJ A TÚLSÚLYTÓL! HÍZÉKONY KUTYÁK TÁPLÁLÁSA

Ahogy az embereknél, úgy a kutyáknál is egyre több az elhízott egyed, ez korunk betegsége. Sajnos ezzel viszont nagyon rosszat teszünk kedvencünknek, akár évekkel is megrövidíthetjük életét.

 

TÁPLÁLÉKALLERGIA KUTYÁKNÁL
2020. 04. 17. 12:25:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
TÁPLÁLÉKALLERGIA KUTYÁKNÁL

Vakaródzik vagy sokat nyalogatja bundáját a kutyád? Sokat hullik a szőre és piros a bőre? A szőre csomókban hullik? A végtermékének állaga híg vagy túl kemény (székrekedés) esteleg gyakran hány? Ezek a tünetek utalhatnak arra, hogy kedvenced allergiával küzd. Ezeket allergén anyagok váltják ki, melyekre a szervezet így reagál.

 

ÍGY TÁMOGASD KEDVENCED IMMUNRENDSZERÉT
2020. 03. 22. 20:56:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
ÍGY TÁMOGASD KEDVENCED IMMUNRENDSZERÉT

Különösen az ilyen nyirkos és hideg időjárásban célszerű kutyád immunrendszerét támogatnod. Főként idősebb és beteg kutyák immunrendszere számára nehezebb leküzdeni ősszel, télen és tavasszal a különböző betegségeket, melyet legtöbb esetben baktériumok és vírusok okoznak.

 

NÉHÁNY GONDOLAT A KUTYASÉTÁLTATÁSRÓL
2020. 02. 18. 20:56:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
NÉHÁNY GONDOLAT A KUTYASÉTÁLTATÁSRÓL

Ha megengeditek ebben a blogbejegyzésben most saját véleményemet, és tapasztalataimat osztom meg veletek. Egy kicsit a kutyasétáltatás kultúráját szeretném boncolgatni, mert sajnos hazánkban nem nagyon van ilyen, és nem figyelünk oda kellőképpen egymásra mi kutyások.

 

KUTYÁVAL SÍELÜNK!
2020. 01. 13. 15:34:00 Best4Pets - Őri-Korompai Eszter
KUTYÁVAL SÍELÜNK!

Napjainkban a legtöbb kutyatartó számára kedvence is családtagnak számít. A családtagunkat pedig nem szívesen hagyjuk otthon, a síelésünk ideje alatt sem. Ezzel mi is így vagyunk, ha tehetjük visszük magunkkal a kutyáinkat, hiába nagytestűek. Összegyűjtöttük nektek mik azok a dolgok, amikre érdemes odafigyelni, és segítség lehet egy-egy kutyás utazás megszervezésénél.

 

SEGÍTSÉG, VÁLOGATÓS A KUTYÁM!
2019. 12. 23. 09:00:00
SEGÍTSÉG, VÁLOGATÓS A KUTYÁM!
A valódi étvágytalanságot el kell tudnunk különítenünk attól, amikor a kedvencünk tényleg nem is éhes, vagy csak válogatni akar.  De ez korántsem olyan egyszerű, ha nem tudjuk, mire kell figyelni vagy ami még fontosabb: hogy vehetjük rá kedvencünket, hogy újra egyen. Jöjjön néhány nélkülözhetetlen tanács, válogatós kutyusok gazdijainak!
 

 

A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...
2019. 12. 16. 09:00:00
A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...
A kutyatápokról sokan azt gondolják, hogy praktikus megoldást jelentenek a különféle hulladékok feldolgozására…
De vajon tényleg így van? Igaz, hogy tele vannak mesterséges adalékanyagokkal és emberi de szinte már állati fogyasztásra sem alkalmas összetevőkkel?! Itt az ideje leszámolni a tévhitekkel! 
 

 

ÍGY VÉDD MEG KEDVENCED IZÜLETEIT
2019. 12. 09. 09:00:00
ÍGY VÉDD MEG KEDVENCED IZÜLETEIT
Az ízületek ápolására nem csak akkor kell gondolnunk, ha már baj van…
A nem megfelelő táplálás és mozgatás súlyos izületi problémákat okozhat, amiket megoldani sokkal-sokkal nehezebb, mint elkerülni. Mutatjuk, hogy tudsz igazán vigyázni a kedvenced egészségére!
 

 

SEGÍTSÉG EGY KÖLYÖKKUTYA TÁPLÁLÁSÁHOZ
2019. 12. 02. 09:00:00
SEGÍTSÉG EGY KÖLYÖKKUTYA TÁPLÁLÁSÁHOZ
A kölykök életük első 3 hetében anyatejen cseperednek. Majd 3. héttől kezdve el lehet kezdeni a hozzátáplálást. Ami persze rengeteg kérdést hoz magával: mit adjunk neki, naponta hányszor és mégis hogy válasszuk ki a megfelelő tápot? Olvass tovább a válaszokért!
 

 

BEVÁSÁRLÓLISTA KEZDŐ KUTYÁSOKNAK
2019. 11. 25. 09:00:00
BEVÁSÁRLÓLISTA KEZDŐ KUTYÁSOKNAK
Ha eldöntötted, hogy befogadsz egy kutyust vagy tenyésztőtől vásárolsz, egy biztos: néhány dolgot be kell szerezned még az új családtag érkezése előtt. Pont úgy, ahogy a szülők teszik egy születendő kisbaba esetén. Ezt a listát azért állítottuk össze, hogy segítsen a kezdő kutyásoknak gondos gazdivá válni, úgyhogy nézzük is, mire lesz szükséged!
 

 

MINDEN, AMIT A KÖLYÖKKUTYÁK OLTÁSAIRÓL TUDNOD KELL
2019. 11. 18. 09:00:00
MINDEN, AMIT A KÖLYÖKKUTYÁK OLTÁSAIRÓL TUDNOD KELL
Egy kölyökkutya esetében nagyon fontos, hogy a kötelező védőoltásokat időben beadassuk és betartsuk a megfelelő oltási sort. Az ezzel járó feladatok egy része a tenyésztő feladata, de fontos, hogy mi is képben legyünk. Ehhez nyújtunk most segítséget, a cikkben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az oltásokkal kapcsolatban!
 

 

10 TIPP A MEGBÍZHATÓ KUTYATENYÉSZTŐ KIVÁLASZTÁSÁHOZ
2019. 11. 11. 09:00:00
10 TIPP A MEGBÍZHATÓ KUTYATENYÉSZTŐ KIVÁLASZTÁSÁHOZ
Mindenképpen tenyésztőtől vásároljunk kiskutyát és ne szaporítótól. Miután megszületett a döntés az új családtag érkezéséről egy különösen szép és izgalmas időszak veszi kezdetét. Azonban csak ekkor szembesülünk egy igen komoly és nehéz döntéssel: hogy melyik kenneltől vegyük a kiskutyát. Az alábbiakban bemutatunk 10 szempontot, ami segít, hogy  ki tudd választani a megfelelő tenyésztőt.
 

 

TISZTÁZZUK VÉGRE: TENYÉSZTŐTŐL VAGY SZAPORÍTÓTÓL VÁSÁROLJUNK KUTYÁT?
2019. 11. 04. 09:00:00
TISZTÁZZUK VÉGRE: TENYÉSZTŐTŐL VAGY SZAPORÍTÓTÓL VÁSÁROLJUNK KUTYÁT?
Ha eldöntöttük, hogy fajtatiszta kiskutyát szeretnénk vásárolni és nem keverék kutyust befogadni, akkor jön a kérdés, mégis honnan vásároljak? Mindenképpen azt javaslom, hogy tenyésztőtől, és ne szaporítótól. Hogy miért? Pár pontban összefoglaltam a szaporító és tenyésztő közti különbséget. Lássuk!