16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...

- 2019. 10. 22. 16:06:55
A LEGELTERJEDTEBB TÉVHIT A KUTYATÁPOKRÓL ÉS AMI MÖGÖTTE VAN...
A kutyatápokról sokan azt gondolják, hogy praktikus megoldást jelentenek a különféle hulladékok feldolgozására…
De vajon tényleg így van? Igaz, hogy tele vannak mesterséges adalékanyagokkal és emberi de szinte már állati fogyasztásra sem alkalmas összetevőkkel?! Itt az ideje leszámolni a tévhitekkel! 
 

 

Szóval, mi van a kutyatápokban?

Azok a feltételezések, miszerint a tápok tele vannak hulladékkal, adalékanyagokkal és fogyaszthatatlan összetevőkkel sok esetben tévesek. Viszont nem volt ez mindig így, ezért is terjedhetett el ez a tévhit.
Régebben sajnos így volt, azért találták ki a kutyatáp gyártást, hogy ezeket a hulladékokat is fel tudják dolgozni és profitáljanak belőle.
De ez már a múlté a prémium tápok esetében. Napjainkban ez a felfogás más irányt vett, hisz maga a kutyatartás is megváltozott. 

Ma már a kutya családtag

Épp ezért, ahogy magunknál, úgy a kutyánknál is odafigyelünk arra, hogy mit eszik. Ezt a trendet, számos kutyatápgyártó is lekövette. Így ma már található a piacon olyan táp, ami élelmiszer minőségű alapanyagokat dolgoz fel és a tápok összetétele tudományos ismereteken alapszik. Én személy szerint ezek mellett a tápok mellett kitartok, mert nemcsak az alapanyag minősége, de a tápok összetétele is úgy lett kifejlesztve, hogy kedvenced számára optimális legyen.  
Érdemes prémium tápot adni kutyádnak, hisz a megfelelő táplálék nemcsak a fejlődő szervezetnek nagyon fontos, hanem a felnőtt kutyák számára is. A magas minőségű tápláléknak köszönhetően kedvenced energikus, vidám, élettel teli és egészséges lesz

Az állatorvost elég csak az oltások alkalmával meglátogatni...

Az általunk forgalmazott Wildborn és PERRO tápok gyártása során is élelmiszer minőségű alapanyagokat dolgoznak fel, összetételük pedig a legújabb tudományos ismeretek figyelembevételével lett összeállítva. Minden életkorú kutya számára megtalálod az ideális tápot termékeink között. Az pedig, hogy fontos számunkra a minőség, nem csak egy üres ígéret - tényleg így van.

Örömet szeretnénk szerezni az állatok és az emberek számára egyaránt. És mi mástól lenne boldogabb egy gazdi, mint egy élettel teli, egészséges kutyájától. Mi ebben segítünk Neked, hogy ne csak ízletes legyen a kutyád étele, hanem egészséges is. 

Találd meg Te is a kutyusod kedvencét, kínálatunkban! Ha bizonytalan vagy, melyik tápunk lenne legízletesebb kutyád számára, rendeld meg termékmintánkat, amely segít a döntésben, alábbi linkre kattintva teheted ezt meg: Termékminta. Illetve ha a kutya etetéséről szeretnél több információt, igényled etetési kisokosunkat, amely tele van hasznos tanáccsal: Etetési Kisokos