Barion Pixel
16.000 ft felett ingyenes szállítás
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz - 20/200

18.395 Ft
Szín
 
Méret
Menny.:db

Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz főbb jellemzői:

  • Fényvisszaverő és fluoreszkáló: fokozott biztonságot ad
  • Fehér, sötétben fluoreszkáló alapanyagán feltűnő, csillag alakú, fényvisszaverő, nyomtatott minta
  • Anyaga innovatív műanyag kompozit
  • Tartós és ellenálló
  • Vízhatlan és könnyen tisztítható
  • Tréningre és munkára egyaránt használható
  • Minden időjárásban tökéletes
  • Ellenáll a baktériumoknak és a penésznek
Egységár: 18.395,00 Ft/db
Elérhetőség: 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 24.

Leírás

Innovatív és feltűnő, és tökéletes mindennapi használatra: a Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz nevéhez hűen kényelmes, könnyen tisztán tartható, fluoreszkáló, fehér alapanyagának és fényvisszaverő mintájának köszönhetően pedig fokozott biztonságot ad. A Hunter a kezdetek óta készít kiváló minőségű és funkcionalitású vadásztermékeket. A Hunter Convenience termékcsalád már a cég alapítása óta vadászok közreműködésével, új fejlesztésekkel és a meglévő termékek tökéletesítésével folyamatosan megújul és bővül.

A Hunter Convenience Reflect Glow állítható pórázzal alkonyatkor és rosszabb látási viszonyok között is biztonságban érezheted magad és kedvencedet, mert az innovatív, fluoreszkáló alapanyag sötétben felragyog. És ez még nem minden: a nyomtatott, fényvisszaverő minta a ráeső fényben extra láthatóságot biztosít!

A Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz innovatív műanyag kompozitból készül, ami különösen tartóssá és ellenállóvá teszi. Kemény, vízhatlan anyagának köszönhetően egyszerűen lemosható, ha szükséges, így a szennyeződésnek itt esélye sincs. Robusztusságának köszönhetően kiválóan alkalmas a kutyával való tréningre, illetve munkára. A Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz háromféle hosszúságra állítható be: 108 cm / 128 cm / 175 cm.

A Hunter Convenience Reflect Glow állítható póráz tökéletes választás azoknak, akiket sem a kényelmetlen időjárás, sem pedig a rosszabb látási viszonyok nem tudnak a szobában tartani, ugyanakkor nagyon fontos nekik a biztonság.

A Hunter Convenience Reflect Glow állítható pórázt tökéletesen kiegészíthetjük a Hunter Convenience Reflect Glow termékcsalád nyakörveivel.

Mérettáblázat

Méret Hossza Szélesség
15/200 200 cm 15 mm
20/200 200 cm 20 mm

Paraméterek

Anyag Kaucsuk
Letörölhető Igen
Vízhatlan Igen
Vízlepergető Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!